Thursday, March 12, 2009

Garden @ One Utama


Jalan-jalan window shopping... masa valentine ari tuh, orang lain sibuk dok celebrate...kami pun buat-buat sibuk gak. Sibuk carik tempat makan best. Mau-mau new place in town plak. Itu yang kita cariii... Teringat lak si aku nih masa jalan sorang2 lunch hour ari tuh, tertinjau restoran baru kat One Utama tuh. Bawak le kengkawan nih kat 'Garden Lifestyle Store & Cafe' kat One Utama, Bandar Utama (sebelah TV3 tuuu..). What a nice place, nice decor & ambiance... ala-ala western style garden. Serba putih & hijau. Ada lavender & bunga2 mediterranian. Tapi jgn tertipu, bunga plastik je, hehe... Masuk je, orang main piano. Food dia sedap-sedap. Harga boleh tahan gak. Ada western & local food as well.














Alang menikmati Caesar Salad.




Mami & spaggetti nyer...


Ummi Nani & bihun goreng singapore? Huh...macam takdak menu lain nak order! Syiok kan air dia hidang dalam jug mini... comel! Tapi nasib MakTom tak joint sekaki. Nanti dia komplen lak kata macam takdak gelas dah nak bagi... relaks la mak, depa nih memang nak buat lain dari org lain... kan ke? Tengok cam MakLong nih... order Baked Dory... Sedap wa cakap luu... teringat plak, bila nak pi lagi hah!

**Untuk sesapa yang nak tau lagi pasal restoran nih... cari kat dalam website. Banyak! Photo we all biasa2 jek. Ada some blogger put their pic so outstanding & lawa2. So, tengok food & tempat nih pun cam best jek. Tapi memang best pun.

3 comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin