Sunday, April 5, 2009

Ni hao ma?

Dah puas kepala hotak nih buntu carik kawan nak ajak buat Mandarin group presentation, semua dah ada geng masing-masing. Pasrah aje lah masa tuh nak buat sorang-sorang! Hampir nak call laoshi... bukak le laman web i-class. Berkat doa...rezeki Allah Taala bagi, ada juga hamba Allah sorang dalam waktu terdesak cenggini...masih takde group lagi. Apa lagi, cepat2 le call. Alhamdulillah...syukur pada-Mu Ya Allah Kau permudahkan jalan bagiku. Dapat kawan yang duduk pun dekat dgn opis, senang nak buat appointment, buat dialog for presentation pun 'ala-ala koboi' je, tak banyak kerenah. Nama dia Khursiah. Sekali jumpa je buat selection for dialog...2nd time jumpa terus buat recording... Caya lah! Semalam nak wat recording le konon, dengan jasa baik adik dia...Imah, we all menapak le ke ASWARA (dulu ASK...baru semalam tau...hehe!). Imah belajar kat situ. Dia ada viewcam. Dah alang-alang we all ke sana ambik dia, kami pun menumpang le satu bilik kuliah kat sana untuk wat recording. Berkat bakat yang ada pada bakal pengarah muda nih... menjadi jugak le presentation kami. Thanks Imah! Yang kelakar nyer kami dua orang le, merangkak-rangkak cakap Mandarin... tergeliat lidah! Bukan nyer buat betul2, gelak nyer banyak! Kelakar rasa! Cut & take banyak kali. Berangan le cam berlakon. Nasib baik Imah sabar dgn we all. Sempat lagi bergambar ngan Mr.Skeleton nih. Nasib tak ikut balik. Dah le recording abih pkl 11pm.

video

1 comment:

  1. hehehe kelakau ler...dah gaya jawa cina lak....baguih ler...teruskan perjuangan anda...

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin