Sunday, April 5, 2009

Aksi Little Rempit

Peminat cilik cite Impak Maksima vs. Rempit...
pantang jumpa motor... sure tak ke mana dah... nasib baik motor nih takleh jalan...time-time nih senang jaga, duduk & tengok dia ja... dia tak kesah pakai duit ka, tak pun dia belasah jugak... ikut aja style yang dia teringat nak buat, sendiri buat macam cite yang dia tengok tuu...takdak sapa ajar! takdak sapa suruh! Kalau naik motor, dia kata rempit. Tapi kalau sapa2 jugak yang bawak dia naik keta, dia suruh bawak laju-laju macam Impak Maksima!
"Maklong, tengok niii...Wildan buat cam dia buat niii... Vrommm!!!". Hai laaa Wildan! Mudah-mudahan Maklong doakan, besar esok hang tak jadi mat rempit dah laa no!... Yang Ummi tu nak bagi Wildan jadi Ustaz... camna nih? Nak jadi Ustaz Rock ka?
Ni le rupa budak nakal & lasak tuu...
Ternganga Wildan tengok cite lawan - Steven Seagal favourite Alang. Hiargh!! Pastu sapa jugak yang ada dekat2 dia, sure jadi mangsa...
Alang...Peace!! Wildan pakai baju yang Alang belikan...
Ni skill Wildan menjinakkan anak gajah...hehe!! Kalau bebudak lain hanya naik & jalan je macam biasa... dia sibuk je tangan tu petik button kat tengkok gajah tu. Boleh pause, boleh gohead-gostan (reverse), boleh slow..pastu laju balik, siap buat corner baring sampai terbalik anak gajah tuu...
Nak sangat pedang macam Steven Seagal, dapat la pedang Ben10...diddy Wildan belikan. Nak selit kat pinggang le konon...So, sepanjang jalan Wildan tak abih-abih la dok hiargh..! hiargh..! Sampai la ter-selisih plak dgn sorang budak (rasa nyer setahun muda dr Wildan kut, pendek je budak tuh!), dia ingat Wildan cabar dia... sekali dia pun buat hiargh macam ultraman, beliak biji mata dgn muka serius giler... hahh kau Wildan!! Terdiam... Ingat dah habih hero...rupa nyer ada lagi hero... alamak! nape jadik hero kampung nih...heheh ;P
Minggu lepas Wildan mai dgn Tok & Wan sebab nak ikut Ummi & Diddy pi dinner kat Royal Bintang, KL. Petang tu kita gi jenjalan kat 1Utama lepas Mami belanja kita makan nasik lauk banyak kat Sri TTDI, Shah Alam... Maklong belanja makan aiskrim Baskin' Robbins. Sedap kan! Esok nyer, kita pi jenjalan kat Berjaya Times Sguare. Makan kat Chicken Rice Shop. Konon Mami nak bawak pi makan kat ikan bakar Bellamy, tapi Ahad tutup. Mami nak pi tengok orang lelong barang kat Perhimpunan UMNO, pun dah habih... cian kat Mami terlewat sehari. Ummi ngan Diddy nak bagi Wildan naik mainan2 kat Cosmos World, BTS tu..tapi sebab Wildan dah ngantuk sgt... terus tak jadi. Tengok roller coaster je lah yee...
Aksi sensasi budak rempit...
video

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin